LA CAMPANYA DE LA REGIDORIA D’IGUALTAT «DONA LA CARA» GUARDONADA AMB EL PREMI REED LATINO

La campanya realitzada des de l’àrea d’Igualtat, encapçalada per Vicenta Pérez Berber, «Dona la Cara» realitzada per promoure l’eliminació de les conductes masclistes ha sigut guardonada em el premi Reed Latino com a millor iniciativa local de conscienciació social

Desenvolupada a Altea el mes de novembre passat des de la regidoria d’Igualtat que encapçala Vicenta Pérez Barber, amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, la campanya “Dona La Cara”, ha sigut guardonada a nivell internacional amb el Premi Reed Latino a Millor Campanya de Conscienciació Social. Així ho ha donat a conèixer Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat.

Els Reed Latino, celebrats a Cancún (Mèxic), són premis dirigits a la indústria de la comunicació i màrqueting polític, organitzats per la revista Campaigns & Elections en espanyol. Esta campanya ha sigut creada per Álvaro Ortuño i Joan Gonçales i Nogueroles i s’ha adaptat a diferents municipis de la Comunitat Valenciana, com Benaguasil, Cheste, Vilamarxant i La Pobla de Farnals, amb la finalitat d’informar i sensibilitzar a la ciutadania contra la violència masclista.

L’edil d’Igualtat, Vicenta Pérez Barber, s’ha mostrat entusiasmada amb la notícia i ha assenyalat que, “a Altea no hi ha lloc per a les conductes masclistes ni les resistències a la igualtat. Continuarem lluitant per aconseguir una igualtat real”.