LA REGIDORIA DE SANITAT SIGNA DE NOU EL CONVENI DE COL.LABORACIÓ AMB L’ENTITAT DYA

El regidor de d’àrea de Sanitat, José Luís León Gascón, ha informat de la signa de la renovació del conveni de col.laboració amb DYA Altea

José Luís León Gascón ha anunciat la renovació del conveni de col·laboració amb l’associació DYA Altea, entitat que  està formada per 6 tècnics en emergències sanitàries que actúen de 08.00 a 22.00 hores mentre que a juliol i agost están operatius les 24 hores donant cobertura total al nostre municipi.

Com ha informat el propi edil “aquesta renovació del conveni amb DYA inclou una dotació de 113.000 euros per a esta entitat que enguany compleix anys de col·laboració entre l’ens públic i l’equip d’ajuda i emergències”.

El regidor de Benestar Social ha volgut recordar el gran treball que van realitzar durant la pandèmia de la Covid-19, una tasca que ha qualificat d’ encomiable i importantissima “l’entitat DYA han sigut un pilar fonamental al durant la pandèmia, especialment quan es va obrir l’alberg temporal per a allotjar a les persones sense llar a més de suposar un gran suport per a tots els sanitaris durant la vacunació massiva”.

L’edil ha volgut destacar que “és molt important recolzar entitats com DYA que desenvolupen una labor fonamental, d’ahí el estar al seu costat. Dir que la subvenció que atorguem podrá ser  de gran utilitat per a cobrir moltes accions d’emergència en el nostre municipi, el personal, manteniment dels vehicles i totes les formacions que realitzen al cap de l’any en primers auxilis”.

D’un altra part el coordinador de DYA, Antonio Tarí, ha explicat que “des de la nostra entitat a banda d’atendre la població de manera directa, com ajudar a persones que no puguen desplaçar-se per si mateixes al Centre de Salut, també prestem servei a tots aquells incidents que ens trasllada la Policia Local, al igual que estem presents en totes les festes i grans esdeveniments”. 

José Luís León va voler donar les gràcies a DYA per tota la tasca que porten a terme en Altea destacant “és molt important estar al costat d’aquest tipus d’associacions que tants beneficis aporten a la societat, ja que ens ajuden a estar més tranquils i més segurs en el nostre municipi. Per a qualsevol persona que ho necessite el telèfon de DYA és 966884112, un número que tots deuriem portar a la nostra agenda de contactes”.