LA REGIDORIA DE JOVENTUT REP A LA SEVA NOVA TÈCNICA DE JOVENTUT

Marta Lloret, regidora de Joventut, ha presentat a la nova Tècnica de Joventut, Anabel Gomis Such, qui des d’avui està de forma activa en aquest departament

Marta Lloret, edil de Joventut, ha presentat a la nova Tècnica de Joventut , Anabel Gomis Such, que des d’ahir forma part d’aquest departament.

La regidora de l’àrea ha volgut donar-li la benvinguda destacant la implicació d’Anabel Gomis des del primer moment afirmat que “estic segura que anem a seguir fent moltes coses ja que Anabel, la nova Tècnica, està molt implicada amb la joventut i amb les seves necessitats i inquetuds”.

Com la pròpia Marta Lloret ha informat “com ha vingut sent habitual al llarg de la legislatura, la Tècnica, Anabel Gomis, estarà al Centre Juvenil que és des d’on diariament es desenvolupen totes les tasques”.

Per últim Marta Lloret ha volgut desitjar-li el millor a Anabel Gomis “se que anem a seguir fent moltíssimes coses per als nostres joves pel que vull desitjar a la Tècnica de Joventut molta sort i encerts en aquesta nova etapa que anem a compartir tant a nivell municipal com amb tota la joventut alteana”.