EL COMERÇ LOCAL AMB LA IGUALTAT DE GÈNERE

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez Barber, junt a l’edil de Comerç, Miguel de la Hoz, llancen una iniciativa amb motiu del 8M, Dia de la Dona, per a demostrar que els comerços d’Altea aposten per la igualtat de génere

Les regidories d’Igualtat i Comerç, encapçalades per Vicenta Pérez i Miguel de la Hoz, respectivament, commemoren el Dia de la Dona amb una activitat diriga als comerços locals per als que han preparat uns adhesius, que durant el 8 de març han repartit els edils,  que demostren el seu compromís amb el 8M i la igualtat de génere.  

La regidora Vicenta Pérez ha afirmat que “a proposta en l’última sessió del Consell de les Dones d’una empresaria i representant d’una associació va proposar la idea d’oferir alguna cosa distintiva perquè els comerços del nostre municipi se sumaren a esta data tan reivindicativa com és el 8-M”. L’edil ha volgut remar que  “estos adhesius han sorgit amb la idea que l’establiment on es penge estiga reconeixent la seua satisfacció de treballar per la igualtat”.

D’un altra part el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz afirma respecte a aquesta activitat que  “juntament amb els comerciants, volem aportar eixe granet d’arena per a reivindicar el 8M una data assenyalada per reivindicar la igualtat demostrant que els comerços estan compromesos amb la mateixa” .

Els interessats en disposar de l’adhesiu per al seu establiment poden dirigir-se a les regidories d’Igualtat o Comerç per a sol·licitar-les.