LA REGIDORIA DE JOVENTUT PRESENTA UNA NOVA ACTIVITAT, UN ESCAPE ROOM SOBRE IGUALTAT DE GÈNERE AMB EL NOM DE “DONA-LI LA VOLTA”

Marta Lloret, regidora de Joventut, ha presentat un escape room sobre igualtat de gènere dirigit a joves i que tindrà lloc la vesprada del  27 de novembre al Centre Juvenil

La Regidoria de Joventut, encpaçalada per Marta Lloret, ha presentat un escape room “amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, hem volgut organitzar aquesta activitat sobre igualtat de gènere que tindrà lloc el dissabte que ve, 27 de novembre, a les 18.00 hores en el Centre Juvenil”.

“Aquesta activitat que porta el nom de ‘Dona-li la volta’ permetrà als i les participants descobrir, a través de diferents jocs, com situacions normalitzades en la nostra societat són mostres de desigualtat entre homes i dones, però que moltes vegades són totalment insvisibles pel que encara es fa més difícil diferenciar-les i erradicar-les” afirma la regidora de Joventut. 

Marta Lloret, regidora de Joventut

Aquesta activitat gratuïta està destinada a joves d’entre 12 a 30 anys i es desaenvoluparà en grups de 4 a 6 persones i tal com ha avançat Lloret “la inscripció és obligatòria i es podrà fer en el següent enllaç: https://entradium.com/events/micromachismos-altea “.

Marta Lloret convida als i les nostres joves a participar d’aquest escape room del que aifrma que “és una forma amena i divertida de descobrir aqueix tipus de conductes i reflexionar. Ja que és molt important erradicar el masclisme en qualsevol de les seves formes i per això un dels primers passos és identificar-lo”.