LA REGIDORIA DE JOVENTUT POSA EN MARXA UN CAMPAMENT TECNOLÒGIC DIRIGIT A JOVES DE 12 A 17 ANYS

Marta Lloret, edil de Joventut, posa en marxa per a les vacances de Pasqua un Campament Tecnològic al Centre Juvenil, dirigit a joves de 12 a 17 anys

Marta Lloret, regidora de Joventut, ha posat en marxa diferents activitats per a que els nostre juves les puguen gaudir durant les vacances de Setmana Santa com ha comentat «presentem una nova activitat, un campament tecnològic que celebrarà de l’11 al 14 d’abril, una activitat que fomentarà l’oci alternatiu a Altea».

Tal com informava la pròpia regidora «aquest campament tecnològic es durà a terme en el Centre Juvenil amb un horari de 9.30 a 13.30 hores. Durant les jornades els assistents aprendran sobre robòtica, realitat virtual, el maneig de drons, programació, hologrames o YouTube».

Lloret també ha avançat que «l’assistència és totalment gratuïta, els joves que tinguen entre 12 i 17 anys han de formalitzar la seva inscripció en joventut@altea.es o en els telèfons 661689083/ 627472083 per a poder participar».

La regidora de Joventut manifestava que “seguim apostant per activitats per als períodes vacacionals, un oci alternatiu i atractiu per a la nostra joventut. Aquest campament els ofereix la possibilitat d’acostar-se a disciplines tecnològiques i aprendre jugant».