LA REGIDORIA DE JOVENTUT ENS DU A ALTEA «LA FÓRMULA SECRETA»

Marta Lloret, edil de Joventut, ha presentat «La Fórmula Secreta» un projecte de l’IVAJ que arribarà a Altea el pròxim 31 d’octubre i engloba jocs, scape room i lectura a través del llibre «Efecto Frankenstein» d’Elia Barceló

La regidora de joventut ha presentat un nou projecte «La Fórmula Secreta» que arriba de la mà de l’IVAJ i que com ha detallat «tracta d’una lectura oberta interactiva dirigida a joves d’entre 12 i 17 anys, que realitzarán grups de 4 a 8 persones i que es desenvoluparà el pròxim 31 d’octubre».

“La Fórmula Secreta”, tal com detalla l’edil «està basada en el llibre “Efecto Frankenstein” de l’alacantina Elia Barceló i és d’una invitació al joc, al viatge lector, a l’aventura literària. Tota una experiència amb activitats virtuals i presencials, on els lectors i les lectores es convertiran en els protagonistes».

Marta Lloret avançava que “per a portar participar d’aquesta activitat no és necessari llegir abans el llibre ‘Efecto Frankenstein’, encara que ho recomane perquè és un llibre fantàstic i el podeu trobar en format digital a més de poder llogar-ho a la Biblioteca Municipal d’Altea».

Marta Lloret explicava el procediment d’aquesta activitat «començarem amb una activitat presencial de motivació escape room que tindrà lloc en el Centre Juvenil d’Altea i servirá de punt de partida al viatge lector que emprendran els i les joves de manera virtual i que es durà a terme durant el mes de novembre, de manera que mentre descobreixen progressivament tots els misteris, aconseguiran ‘La Fórmula Secreta’».

Les inscripcions es poden realitzar telefonant al 627 472 083 o enviant un correu electrònic a joventut@altea.es. L’activitat és totalment gratuïta.