EL PSPV-PSOE CELEBRA EL 9 D’OCTUBRE D’UNA MANERA MOLT ESPECIAL

El PSPV-PSOE llança una campanya per al reconeixement públic del paper de persones anònimes en la gestió de la crisi de la COVID-19

El PSPV-PSOE ha llançat, amb motiu del 9 d’Octubre, la campanya “Comunitat Valenciana: una Comunitat de Valor” per a reconéixer públicament la labor de persones anònimes en la gestió d’aquesta crisi sanitària, econòmica i social. L’acció, que se centralitza en xarxes socials, tracta d’enaltir la importància que ha tingut l’acció individual d’un veí, amic o familiar en l’esforç col·lectiu de tota la societat valenciana davant la difícil situació que ha generat la pandèmia.

La proposta consisteix a crear una “cadena de valor” a partir de l’esment en xarxes socials d’una persona que, pel seu treball, esforç o solidaritat haja sigut rellevant per a una altra durant la pandèmia, i usant el hashtgag #ComunitatdeValor. Esta persona agafarà el testimoni i publicarà el seu agraïment a una altra, i així successivament fins a crear entre tots una “cadena de valor”, de reconeixement i d’orgull cap a la societat valenciana.

D’esta manera es posarà noms i cognoms a l’esforç anònim i individual de familiars, veïns, amics o companys, amb l’objectiu de posar de manifest que la Comunitat Valenciana és una “Comunitat de Valor” que està treballant conjuntament des de l’esforç, la unitat i la solidaritat per a eixir d’aquesta crisi sanitària, econòmica i social.