LA REGIDORIA DE JOVENTUT LLANÇA UNA NOVA ACTIVITAT «EL TRESOR PIRATA» UNA ESCAPE ROOM TOTALMENT DIFERENT

Marta Lloret, edil de Joventut, ha presentat l’escape room «El Tresor Pirata» que tindrà lloc, de manera totalment gratuïta, el pròxim dia 12 de juliol en el Centre Juvenil i que s’amplia al 13 per acollir la gran demanda

Marta Lloret, representant de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, ha organitzat una nova activitat «hem preparat l’escape room, ‘El tresor pirata’ que serà una sessió diferent ja que les proves estaran totes dins d’una caixa donant així una nova plana als jocs d’habilitat que comporten estes proves».

Tal com indicava l’edil «‘El tresor pirata’ serà dimarts que ve, 12 de juliol, a les 17.00 hores en el Centre Juvenil. Una activitat gratuïta, fins a completar aforament, i es desenvoluparà en grups d’entre 4 i 6 persones». Lloret afig que «davant del gran èxit i demanda hem ampliat al dimecres 13 el passes en el mateix horari per poder acollir la gran demanda de participació en aquesta activitat».

La participació serà per ordre d’inscripció i per a assistir serà necessari inscriure’s en: https://entradium.com/events/escape-room-piratas-caribe-altea.

L’oferir alternatives d’oci juvenils és un dels pilars d’aquesta regidoria com la mateixa Marta Lloret ha afirmat “continuem treballant per a oferir alternatives d’oci a la joventut alteana. Aquest tipus d’activitats, a més de ser molt populars i divertides, fomenten el treball en equip i estimulen l’enginy. Esperem passar una vesprada molt divertida”. «Ha sigut tota una alegria veure, una vegada més, les ganes que té la joventut de dur a terme activitats i les ganes que tenen de ser partícpes de l’oci a Altea».

Finalment la responsable de l’àrea animava a la joventut alteana a participar d’aquesta escape room «la vesprada del 12 de juliol i front a tots els interessats i interessades en participar també la del 13 es presenten molt divertides per això vull animar-vos a inscriure-us en aquesta activitat plena de sorpreses al mateix temps que pose la regidoria a la disposició de les i els joves alteans perquè ens facen arribar les seues propostes, idees, etcètera».