LA REGIDORIA DE COMERÇ PRESENTA UNA NOVA EDICIÓ DEL CONCURS D’APARADORS DE NADAL

Miguel de la Hoz, edil de Comerç, ha informat que ja està obert el termini d’inscripció per a participar en el concurs d’aparadors de Nadal

Ja s’han publicat les bases per a participar en el concurs d’aparadors de nadal, que té com a objectiu fomentar la creativitat i la decoració de les diferents zones comercials d’Altea per Nadal, així ho anunciava el regidor Miguel de la Hoz, qui ha destacat que “la pretensió d’aquest concurs és donar rellevància al nostre comerç i aconseguir un ambient agradable i acollidor de cara als nadals”.

Com ha informat el propi regidor “el concurs compta amb dos categories: d’una banda, els comerços minoristes, i d’altra banda els hotels, bars, restaurants i cafeteries fent així dos apartats en senglobe cada categoria tant comercial com hostalera”.

Miguel de la Hoz continuava destacant que “cada establiment participant rebrà un diploma de participació  a més hi haurà un premi per als comerços guanyadors que estarà dotat amb un total de 950€ per a cadascuna de les categories i dividit de la següent manera: el primer premi és de 500€ per a gastar en establiments d’Altea i dos setmanes de publicitat a Ràdio Altea, per un valor de 150€; i el segon i tercer premi és de 300€ i 150€, respectivament, per a consumir en establiments d’Altea. El lliurament de diplomes acreditatius es realitzarà el dia 11 de desembre de 2020, a les 13:30 hores a la sala de reunions de l’Ajuntament d’Altea”.

Aquesta edició del concurs d’aparadors tindrà un jurat encarregat de valorar la composició, harmonia i equilibri de l’aparador a més de tindre en compte la utilització de material reciclat i l’originalitat. Al respecte l’edil informa que “la visita del jurat als comerços participants es durà a terme els dies 2 i 3 de desembre, a partir de les 16:30 hores”.

Miguel de la Hoz anima als comerciants alteans a participar d’aquest esdeveniment remarcant que “podran participar tots els comerços que ho desitgen, igual que bars, cafeteries i restaurants. Pel que anime tant al sector comercial com hostaler a participar d’aquest concurs”

Els establiment interessats poden formalitzar les seves inscripcions fins al 27 de novembre a les 14:00 hores, telefonant a la Regidoria de Comerç al 965 84 13 00 o enviant un correu electrònic a altea.comercio@cv.gva.es.