LA REGIDORIA DE COMERÇ I ALCEA SIGNEN UN NOU CONVENI DE COL.LABORACIÓ

Miguel De la Hoz, edil de Comerç, i el president de ALCEA, Ernesto Alday signen un nou conveni de col.laboració per dinamitzar el comerç local

La regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per Miguel De la Hoz, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea, ALCEA, que té com a objectiu «posar en pràctica accions conjuntes promocionals i de dinamització turística del comerç i empresariat local, donant així més espenta al nostre teixit comercial i hostaler» com ha afirmat el propi edil.

De la Hoz explicava que «aquest conveni té una dotació econòmica de 3.000€ que que se li concedeixen a ALCEA per a que aquesta associació porte a terme diferents activitats de promoció i animació comercial al municipi».

Ernesto Alday, president de ALCEA, qui també ha signat l’esmentat conveni ha afirmat que «des de ALCE es comprometen a elaborar estratègies que potencien la competitivitat i la consolidació de les pimes comercials locals com a incentiu turístic». A més el president de ALCEA ha agraït el suport de la regidoria de Comerç destacant que «sense el suport de l’àrea de Comerç algunes de les accions que es duen a terme no podrien realitzar-se».

També, en el transcurs de la signatura de conveni, Miguel de la Hoz ha agraït a ALCEA “la feina que durant tot l´any l´associació realitza en pro de la dinamització comercial i empresarial d´Altea”. “Són moltes les accions en què ALCEA s’implica i amb este conveni venim a ratificar també la seua bona feina”; ha conclòs l´edil.