LA REGIDORA D’IGUALTA VICENTA PÉREZ BARBER, INFORMA DE LES ACTIVITATS DEL 8M QUE ES PREPAREN DES DEL CONSELL DE DONES

Vicenta Pérez Barber, edil d’Igualtat, informa de les activitats commemoratives del 8 de Març “Dia de la Dona” que venen preparant-se des del Consell de Dones

Vicenta Pérez Barber, edil d’Igualtat, ha informat de l’última reunió del Consell de Dones que dirigieix per, tal com informa “fer les valoracions pertinents sobre les activitats i accions previstes amb motiu de la celebració del Dia de la Dona el pròxim 8 de març”.

Una de les activitats commemoratives del 8M será la I Cursa de la Dona del qual la regidora afirma que “aquest any el missatge que es vol transmetre és la fragilitat del procés per la igualtat, posant d’exemple l’endarreriment patit durant la pandèmia” indicava l’edil. La reunió també va rebre la proposta de la representant de l’IES Altaia, qui presentava la possibilitat de realitzar xarrades temàtiques als instituts de la localitat.

Vicenta Pérez també ha informat de les decisions aprovades en el Consell Comarcal d’Igualtat de la Marina Baixa, entre les quals destaca l’impuls d’un concurs de Tik-Tok, al peu d’aquestes activitats la pròpia regidora ha destacat que “s’espera una resposta positiva entre els més joves, al ser una de les xarxes socials més utilitzades per ells ja que és una manera de normalitzar conductes feministes a través d’una plataforma de continguts virals que utilitzen diàriament”.  

De la mateixa manera, l’edil afirma que també participaran de les campanyes organitzades des del Ministeri d’Igualtat i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives fent d’altaveu d’estes.