LA POLICIA LOCAL REP MÉS DE 20.000€ PER LA COMPRA DE MATERIAL

L’edil de Seguretat Cuitadana ha informat que la Policia Local rebrà més de 20.000€ que es destinaran a la compra de material per augmentar la seguretat al nostre municipi

L’edil de Seguretat Ciutadana ha informat que «la Policia Local d’Altea ha renovat els seus equips de telecomunicacions gràcies la subvenció rebuda per part de la Generalitat de 20.131’19€ que es destinaran al finançament de les despeses de mitjans materials destinats per a augmentar la seguretat del nostre municipi». A més ha volgut destacar que «Altea ha sigut la que ha aconseguit el major import dins de la línia de subvencions per al finançament de les despeses de mitjans materials destinats als ajuntaments de la Comunitat Valenciana que disposen de cos de la policia local».

De la Falç continuava informant que «aquesta actuació, amb un import de 28.758’88€, s’ha compost de la renovació de tot el sistema de telecomunicacions de la policia des d’emissores, antenes, emissora base, walkie-talkies, etcètera a més de dotar de l’última tecnologia per a substituir al sistema amb el qual es treballava que estava obsolet».

Finalment el regidor avançava que “hem sigut el municipi que més diners ha rebut per a poder renovar el material de la nostra policia, i això és gràcies a l’el treball realitzat a tot el personal de la Regidoria de Seguretat i la prefectura de Policia. Continuarem treballant per a aconseguir subvencions i millorar els nostres serveis” .