Igualtat programa l’obra «Nora, Casa de muñecas»

La regidoria d’Igualtat ha programat la representació de l’obra de teatre «Nora, Casa de Nines», amb motiu dels actes commemoratius del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, 25N. Així ho dona a conéixer l’edil d’àrea, Anna Lanuza.

La representació tindrà lloc el dissabte 28 d’octubre a les 19:00h a l’auditori del Centre Social. L’entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament de la sala i la representació està subvencionada per la Diputació Provincial d’Alacant.

«Nora, Casa de Nines» és una obra de Henrik Ibsen, versionada i dirigida per Jose Manuel Vidal i compta amb la participació d’Isabel Pardines, Maribel Vallés, Jose Vicente Soriano, Jose Manuel Vidal i Paco Pando. L’obra narra la vida de Nora i Torvaldo a través del seu matrimoni i les situacions a les quals la pròpia Nora s’enfronta amb xantatges i humiliacions i el camí que segueix per a retrobar-se amb ella mateixa.

Com a responsable municipal d’Igualtat i Benestar Social, Anna Lanuza convida a la població alteana a gaudir d’aquesta obra que segur no els deixarà indiferent.