Comerç i el Racó de Toni anuncien una nova edició del seu Festival Gastronòmic

L’edil de Comerç, Jose Maria Borja i el xef del Racó de Toni, Jose Sánchez han donat a conéixer la celebració d’un nou Festival Gastronòmic per als pròxims divendres 27 d’octubre, dissabte 28 i diumenge 29, amb motiu del seu 41 aniversari oferint gastronomia.

Com a responsable de Comerç, Jose María Borja ha volgut destacar que «les jornades del Racó de Toni són les més antigues de quantes se celebren en el municipi i des de Comerç, una vegada més, donem suport a les iniciatives privades com un exemple de col·laboració publicoprivada que aporta beneficis al municipi».

Aquestes jornades es desenvoluparan en horari de menjars i el preu del menú és de 40€ per cobert. Un menú que inclou varietat i qualitat en els seus plats i que combina la gastronomia més tradicional alteana amb les noves tendències de l’alta cuina.

Des del Racó de Toni, Jose Sánchez, un dels seus responsables i fundador de l’Escola d’Hostaleria Albatros, anima a la població d’Altea i visitants a no perdre’s aquestes noves jornades gastronòmiques, que segur seran una oportunitat per a delectar els paladars més exigents.