GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL CURS DE PRIMERS AUXILIS ORGANITZAT PER LA REGIDORIA DE JOVENTUT AMB LA COL.LABORACIÓ DE CREU ROJA

Èxit de participació en el Curs de Primers Auxilis organitzat per l’àrea de Joventut, amb Marta Lloret al front,  i Creu Roja en el que s’han cobert totes les places.

La cinquena edició del Curs de Primers Auxilis, organitzat per la Regidoria de Joventut d’Altea juntament amb Creu Roja ha completat el seu aforament.  L’edil Marta Lloret, ha explicat que «es realitzarà una edició al mes. Hi ha molt d’interés i les places estan limitades per les mesures de seguretat».

Lloret va destacar que «tant el curs d’aquest mes d’abril, com el previst per a maig s’han completat,  per la qual cosa per al mes de juny es realitzaran dos cursos per a poder acollir tota la demanda existent».

A més, recorda, que després de l’estiu es reprendrà la programació i aquest Curs de Primers Auxilis es realitzarà els mesos de setembre,octubre i novembre.

La regidora de Joventut  va ressaltar que «és un curs molt important per l’homologació posterior i perquè a Altea estem demostrant, una vegada més, que els i les joves som el present i el futur, estem al costat de la gent i continuarem estant en l’àmbit sanitari”.

Les persones interessades a participar en pròxims cursos hauran de fer arribar la seua sol·licitud al correu electrònic de joventut@altea.es o per telèfon al 627 47 20 83.