EL REGIDOR MIGUEL DE LA HOZ INFORMA DE LA PEATONALITZACIÓ DELS CARRERS DEL POBLE ANTIC DURANT LA SETMANA SANTA

L’edil Miguel de la Hoz ha informat dels carrers del Poble Antic que estaran tancats al tràfic  des de Dijous Sant fins al Dilluns de Pasqua

Miguel de la Hoz, edil de Trànsit i Seguretat Ciutadana  ha informat que “des de demà, Dijous Sant a les 12:00h i fins a les 00:00h del dilluns de Pasqua, 5 d’abril, romandran tancats al trànsit de vehicles dels carrers Sant Josep, Sant Miquel i Fondo, com és habitual en les èpoques de major afluència de turistes com són l’estiu i la Setmana Santa, pel que tan sols  podran accedir a estos carrers els residents amb els vehicles que tinguen targeta d’accés quan ho desitgen i ho transportistes per carregar o descarregar els dies laborals de 8:00 a 12:00h”.

El regidor també ha destacat que “Si bé és habitual este tall, este any, amb les restriccions que hi ha motivades per la pandèmia, hem decidit que la peatonalització siga diferent a la d’anys anteriors, en què es tallava l’accés a les 19:00h fins a les 03:00h. Ara, les condicions són diferents i l’hostaleria tanca a les 18:00h per la qual cosa hi ha molta més gent que visita el Nucli Antic durant el matí, al migdia i les primeres hores de la vesprada. Així que s’ha decidit destinar els carrers a vianants només els dies centrals de la Setmana Santa en horari ininterromput”. A més ha informat que “després de la Setmana Santa la peatonalització continuarà els caps de setmana des de divendres a mig dia fins diumenge a la nit, fins a l’arribada de l’estiu que es tornaran a aplicar les mesures d’anys passats”.

Per últim Miguel de la Hoz ha indicat que “si hi ha algun veí que no té encara l’acreditació, pot posar-se en contacte amb la policia local, que amb la documentació del seu vehicle se li fa una targeta d’accés al Poble Antic”.