EL REGIDOR DEL SEGURETAT CIUTADANA PRESENTA ALS NOUS 7 POLICIES LOCALS

Miguel de la Hoz, edil de Seguretat Ciutadana, ha presentat als nous policies locals, un total de 7 membres més que augmenten la plantilla policial alteana

El regidor de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Miguel de la Hoz, ha fet avui presentación dels  7 nous agents de la plantilla de la Policia Local “Des d’ara comptarem amb set poliecies més al nostre municipi després  de que hagen quedat cobertes aquestes set places d’un total de 370 agents presentats per ocupar una de les mateixes”.  

Presentació dels 7 nous policies locals d’Altea

De la Hoz continua explicant que “Amb aquestes incorporacions la plantilla de la Policia local d’Altea passa a tenir 41 agents que operaran al nostre municipi”.

El propi Miguel de la Hoz ha sigut l’encarregat de rebre als nous i noves policies locals junt a l’alcalde alteà, Jaume Llinares, el regidor de Recursos Humans Rafael Ramón Mompó i els caps de la Policia Local.

Per últim, d’edil de Seguretat Ciutadana ha manifestat que “estic al servici d’aquest cos de seguretat per ajudar-los amb tot el que puguen precisar. A més vull donar-los les gràcies pe la gran tasca que desenvolupen al nostre poble”.