Dóna inici una nova edició de “La Cuina de les Barques”

La regidoria de Comerç i Más Gastro han presentat, hui al matí, una nova edició de les jornades gastronòmiques “La Cuina de les Barques. Una cita amb la gastronomia alteana i marinera que tindrà lloc a Altea del 3 al 12 de novembre i en què participen 8 restaurants amb menús per a tots els gustos, els preus dels quals oscil·len entre els 32 i els 69€.

Com ha explicat l´edil d´àrea, Jose Maria Borja “esta és una nova oportunitat de poder degustar gastronomia alteana, nostra, de producte fresc, de producte de la mar i de qualitat, en què es basen els menús proposats pels restaurants participants” .

En esta edició els restaurants que presenten les seues propostes per a La Cuina de les Barques 2023 són: El Paso, Taverna Marinera El Barba, Maná, Melitón, Ca Pere, El Cantó del Palasiet, Bon Vent i Xè que Bò. Tots ells amb menús que combinen la cuina tradicional alteana amb tècniques culinàries innovadores i que presenten des del típic menú d´entrants, plat principal i postres fins a menús degustació amb 11 plats. Així ho ha explicat el coordinador de les jornades, David Agüera de Más Gastro.