Dispositiu especial de la Policia Local i l’Empresa Pública per al Dia de Tots Sants

L’operatiu de la Policia Local començarà a les 14.00 hores de hui 31 d’octubre i finalitzarà a les 21.00 h de dimecres dia 1 de novembre.

Amb l’objectiu de garantir la seguretat i l’accés al Cementeri Municipal d’Altea i Cementeri Parroquial d’Altea la Vella, la Policia Local posa en marxa un dispositiu especial per a la festivitat de Tots Sants. Així ho informa el responsable municipal d’àrea, Deo Sánchez.

Dispositiu de trànsit i seguretat que començarà hui dimarts 31 d’octubre, vigília de Tots Sants, i que conclourà a les 21:00h de  l’1 de novembre, festiu nacional.

Segons explica l’edil, “el operatiu contempla un reforç de la vigilància general de la localitat i punts de vigilància estàtica als accessos als cementeris d’Altea”. A això Sánchez ha afegit algunes recomanacions als visitants als cementeris com per exemple, que en la mesura del possible s’accedisca als cementeris a peu; en cas d’accedir-hi amb vehicle, se seguisquen les indicacions de la senyalització instal·lada a este efecte i les indicacions dels agents de la Policia Local i de Protecció Civil.

Pel que fa a les zones d’aparcament, es recomana els estacionaments de Palau Altea i Belles Arts, la urbanització Sant Xoxim o davant de l’entrada del cementeri, en el cas del Camp Sant d’Altea. Si el que voleu visitar és el cementiri d’Altea la Vella, es pot aparcar a l’esplanada existent davant del cementeri.