Conclouen els tallers de revisió dels models de masculinitat i corresponsabilitat dirigits a homes

Els tallers, organitzats per la regidoria d´Igualtat, han tingut lloc este mes de novembre.

Hui al matí han conclòs els tallers de revisió dels models de masculinitat i corresponsabilitat, dirigits als homes d’Altea. Així ho ha informat l’edil Igualdad, Anna Lanuza; qui ha explicat que “l´objectiu d’estos tallers és que els homes s´incorporen a la realització de les tasques domèstiques i de cures”.

“En estos tallers, els participants han revisat el model de masculinitat tradicional responsable, entre altres coses, que es perpetuen els rols i estereotips masclistes que normalitzen el fet que la dona s’encarregue en exclusiva dels treballs de la llar i de cures, destinant-los segons l’Institut Nacional d’Estadística 30 hores setmanals”; apunta la regidora, que ha indicat que la formació ha sigut subvencionada pel Pla Corresponsables, que depèn del Ministeri d’Igualtat i de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Amb este tipus d’accions l’Ajuntament d’Altea consolida el compromís amb la igualtat d’oportunitats de dones i homes a través de les polítiques de cura.