Altea participa a la segona trobada del projecte europeu EnEnWomen

Del 16 al 20 de novembre tindrà lloc a París, organitzada per l’Associació Jean Monnet, la segona trobada del projecte europeu EnEnWomen, desenvolupada en el marc del Programa CERV -Ciutadans, Igualtat, Drets i Valors- de la Comissió Europea i del qual Altea en forma part; així ho informa l’edil d’Igualtat, Anna Lanuza.

Com recorda la regidora d’Igualtat i Benestar Social, “el projecte se centra a analitzar els efectes provocats per la Covid-19 en l’exercici dels drets per part de les dones, especialment aquelles que es troben en situació de vulnerabilitat o risc de exclusió social”.

A la trobada acudiran, com a representants del municipi d’Altea, Anna Lanuza, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea; Natividad García i Raquel Ruiz, tècniques de la regidoria esmentada i Gusi Bertomeu i Yolanda García, com a representants d’associacions que promouen la defensa dels drets de la dona.

La participació de l’Ajuntament d’Altea al projecte EnEnWomen compta amb la coordinació i el treball conjunt entre l’àrea municipal d’Igualtat i la de Projectes Europeus, l’edil del qual és Germán Manjón. Les reunions preparatòries s’han celebrat en els darrers dies a la seu del Centre Social de l’Ajuntament.