COMUNICAT DEL REGIDOR DE COMERÇ, MIGUEL DE LA HOZ, REFERENT AL CENTRE COMERCIAL VIRTUAL

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz,ha fet públic un comunicat per informar als establiments locals de la posada en marxa de centre comercial virtual que permetrà promocionar i vendre on-line els productes dels comerços adherits

Hola, bon dia.

La regidoria de comerç, amb les associacions ALCEA i Fira d’Esdeveniments, posarà en marxa un Centre Comercial On-line que permetrà que les empreses i negocis de comerç i serveis d’Altea (amb domicili o punt de venda a Altea i legalment constituïts) que estiguen interessat puga formar part d’aquest “Marketplace”, en el qual podran mostrar el seu negoci i vendre els seus productes a cost “0”.

L’ Ajuntament d’Altea finança les despeses d’implantació, gestió (plataforma, gestió de seguiment) i el programa base de publicitat i promoció per als exercicis 2020 i 2021.

La plataforma, s’està personalitzant i es presentarà a principis de desembre. A partir de llavors es realitzarà una promoció de llançament, per a inscripcions, fins a finals de gener, amb una quota d’inscripció serà de 50 €.

La quota d’inscripció serà gratuïta `per als socis de les associacions promotores, juntament amb el Ajuntament d’Altea, com a mesura de foment de l’associacionisme i en resposta a la implicació i treball d’aquests col·lectius durant tot el procés.

Punxant en aquest enllaç tens la informació bàsica i et podràs PREINSCRIURE, sense cap compromís, per a rebre més informació i formar part del GRUP PROMOTOR.

www.alteatucomercioenlared.com

Aprofita l’ocasió i feix la teua preinscripció, sense compromís, forma part del grup promotor i rebràs més informació en els pròxims dies.

Una salutació.

Signat

Miguel De la Hoz Sellés

Regidor de Comerç

Ajuntament d’Altea