COMENCEN LES OBRES DEL PLA EDIFICANT AL COL.LEGI DE L’OLLA

La Regidora d’Educació, Vicenta Pérez, visita l’inici de les obres englobades al Pla Edificant del Col·legi de l’Olla

Vicenta Pérez, edil d’Educació ha visitat aquest matí el CP l’Olla d’Altea junt amb el regidor d’Urbanisme José Orozco, els tècnics redactors del projecte, l’empresa concessionària i l’arquitecte municipal , per donar inici a les obres que el Pla Edificant contempla en este centre educatiu i que consistiran en ampliar les instal·lacions per així poder eliminar dos aules prefabricades. Concretament es farà la construcció d’una nova aula i la redistribució d’espais que permeta ampliar una de les aules existents a la primera planta de l’edifici a més d’ampliar el perímetre de l’escola i millora el pati de centre.

Aquestes obres que tindran un cost de 140.549 € més IVA seran executades per l’empresa Categor i contemplen un període aproximat d’execució de tres mesos.

Amb motiu de les obres, que a conseqüència de la pandèmia del COVID-19 s’han endarrerit unes setmanes, l’activitat del centre s’ha desplaçat fins a la casa de Vila Gadea, on s’estan impartint les classes i s’ha tancat un espai exterior per condicionar-lo com pati. Una vegada concloses les obres, el període d’execució està fixat en 15 setmanes, l’alumnat tornarà a les aules habituals del CEIP l’Olla.