ARRANCA LA CAMPANYA DE NADAL “1.000 BOTIGUES 1.000 MOTIUS” POSADA EN MARXA DES DE LA REGIDORIA DE COMERÇ ON ES SORTEJARAN 5 VALS DE 150€

La regidoria de Comerç posa en marxa la campanya de nadal “Altea per 1.000 Botigues 1.000 Motius” en la que es sortejaran 5 abonaments de compra valorats en 150€ cadascun per gastar en comerços locals

Ja ha començat la campanya de Nadal, en la qual des de l’àrea de Comerç “es sortejaran 5 abonaments de compra per valor de 150€ cadascun a gastar en els comerços d’Altea.

Un d’aquestos abonaments se sortejarà entre les persones que realitzen les seues compres en el Mercat Municipal o Mercaltea” com ha informat Miguel de la Hoz.

El regidor ha destacat que “per a participar en aquesta campanya que romandrà fins al 7 de gener, cal entregar en l’àrea de Comerç de l’Ajuntament els tíckets de compra superiors a 30€ encara que si són del mateix comerç i superiors a 10€ es poden acumular”.

Cal recordar que els tíckets hauran de ser per compres relacionades amb el Nadal en establiments (botigues, supermercats, òptiques, etc..) de la localitat d’Altea destinats al consum (regals, queviures, joguets, productes de parafarmàcia etc).

De fet l’edil de Comerç ha recalcat que “no s’acceptaran tíckets relacionats amb el sector serveis (bars, restaurants, cafeteries, tallers, etc.. ni amb medicaments relacionats amb malalties cròniques)”.

En aquesta ocasió i degut a les circumstàncies derivades del Covid 19, s’acceptaran els tíckets que s’aporten per e-mail a l’adreça comercio@altea.es i adjuntant el ticket de compra, l’establiment on realitza les copres, el nom i el telèfon. A més De la Hoz ha recomanat  “no deixar tots els tíckets per a l’última setmana, en la manera del possible anar entregant-los de manera escalonada per evitar les aglomeracions a les dependències de Comerç i poder cumplir així amb les mesures sanitàries preventives”.