ALTEA ESCOLLIDA PER FORMAR PART DEL PLA DE SOSTENIBILITAT EN DESTINS TURÍTICS I RURALS DEL MINISTERI D’INDÚSTRIA, COMERÇ I TURISME

Altea ha sigut escollida entre més de 300 localitats per formar part dels 23 Plans de Sostenibilitat en Destins Turístics i Rurals del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme que invertirà entre 400.000 i 2.000.000 d’euros en els municipis escollits

Altea escollida per Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, regit per la socialista Reyes Maroto, per formar part dels destins que s’engloben dins dels 23 Plans de Sostenibilitat en Destins Turístics i Rurals amb una inversió de 64 milios d’euros. La financiació que rebrà cada pla de la Secretaria d’Estat de Turisme oscil.larà entre el 400.000 i els 2.000.000 d’euros en els municipis escollits.

A peu d’questa notícia, la Secretària General i Portaveu del PSPV-PSOE Altea, Vicenta Pérez Barber, ha manifestat que «és tot un orgull que el nostre poble forme part d’aquest projecte que sense cap dubte sols ens pot aportar beneficis».

En aquesta segona edició del Plans de Sostenibilitat del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme s’han rebut un total de 301 candidatures de les que a la Comunitat Valenciana han resultat escollides dos localitats: Altea i Peníscola. L’objectiu d’aquest programa és avançar cap a la transformació de les ciutats i destinacions turístiques cap  a un model basat en la sostenibilitat mediambiental, socioeconòmica i territorial.

Per últim Vicenta Pérez Barber ha volgut agrair al Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i a la seva ministra Reyes Maroto «el haver escollit a Altea d’entre les moltes ciutats i poblacions presentades, un fet que deixa patent que som un municipi en constant evolució amb mires a treballar incansablement pel bé de la ciutadania tenint cura del nostre entorn».