ALTEA CONTRA CANCER MAMA

ALTEA ES SUMA A LA COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

MITJANÇANT LA REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL

El 19 d’octubre es commemora el Dia Mundial contra el Càncer de Mama, una data establerta per l’Organització Mundial de la Salut amb l’objectiu de crear consciència i promoure que les dones accedisquen a controls, diagnòstics i tractaments oportuns i efectius. 

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Benestar Social i Sanitat encapçalada per José Luís León, i en col·laboració amb Anémona, el grup d’autoajuda per a dones amb càncer de mama; s’ha sumat a la commemoració d’esta data amb una sèrie d’activitats que estan celebrant-se al llarg de la setmana. 

El passat dimecres per la vesprada, la Plaça de l’Ajuntament era l’escenari escollit per a la formació d’un gran llaç rosa humà i la lectura de dos manifestos, un per part de la reina infantil de les festes patronals, Ainhoa González de Zárate Such, i l’altre a càrrec de Patricia Flores, filla d’una sòcia d’Anémona. 

ALTEA CONTRA CANCER MAMA

Este emotiu acte, amenitzat pel saxofonista Román Rodríguez, va comptar amb un destacat suport institucional amb l’alcalde, Jaume Llinares, al capdavant i l’edil de Benestar Social i Sanitat, José Luis León Gascón, que també va dirigir unes paraules als presents en suport de totes les afectades, a més d’altres regidors de l’equip de govern. També hi van participar la presidenta d’Anémona, Maria Botella, i la coordinadora de l’associació a Altea, Yolanda Cebrián. 

A més des de dijous per la vesprada-nit i fins el diumenge dia 20, Altea encendrà una il·luminació color rosa a la façana de l’Ajuntament commemorant el DIa internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama, englobant-se dins dels actes que s’han impulsat des de la regidoria de Benestar Social amb José Luís León al front. 

Amb totes aquestes activitats, Altea es suma a la lluita contra el càncer i a la celebració del Dia Mundial de la Lluita contra el Càncer de Mama. 

Finalment, José Luis León Gascón, agraïa a Anémona la seua implicació en l’organització d’estes activitats. I insistia en ‘’la importància de la detecció precoç del càncer de mama amb la finalitat de millorar el pronòstic i la supervivència dels casos de càncer de mama’’. 

‘’El Dia Mundial contra el Càncer de Mama, -afegia-, és una oportunitat per augmentar la consciència i cridar l’atenció que totes i tots podem ajudar a prevenir i controlar el càncer’’.

Deja un comentario