ALTEA CELEBRA EL 25 D’OCTUBRE EL «DIA DEL COMERÇ LOCAL» AMB UNA GRAN CAMPANYA ORGANITZADA DES DE LA REGIDORIA DE COMERÇ

Miguel de la Hoz, regidor de Comerç, ha informat de la campanya que es posa en marxa amb motiu de la celebració del Dia del Comerç Local el proper 25 d’octubre on es sortejaran vals de 100€ per comprar als establiments alteans

Miguel de la Hoz, edil de Comerç, ha presentat tot el que des de l’àrea que representa s’ha preparat per commemorar el Dia del Comerç Local que tindrà lloc el proper 25 d’octubre afirmant que  “celebrarem el Dia del Comerç Local al formar part de l’adhesió d’Altea a la campanya llançada per la conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball que es va aprovar a l’últim plenari, un fet que li dona encara més rellevància al xicotet i mitjà comerç del nostre municipi”.

Amb motiu d’aquesta data dedicada al comerç local Miguel de la Hoz  ha anunciat que “celebrarem el 24 d’octubre amb un sorteig de cinc xecs valorats en 100 € a gastar als establiments alteans. Per a participar tan sols s’haurà d’ enviar una nota d’àudio al Whatsapp de Ràdio Altea (664354079) explicant per quin motiu t’agrada el comerç local” a més l’edil ha remarcat que “el termini s’obrirà el dilluns 18 fins al 25 d’octubre. Seguidament, s’assignarà un número per al sorteig que s’emetrà en directe per l’emissora municipal el dilluns 25”.

Miguel de la Hoz, edil de Comerç, en la presentació de la campanya amb motiu del 25 d’octubre, Dia del Comerç Local

Miguel de la Hoz també ha volgut presentar davant dels mitjans de comunicació una nova campanya publicitària “ des de la regidoria de Comerç traballem diariament per a promocionar les compres locals i la qualitat del nostre teixit comercial per aixó portem a terme aquesta nova campanya que consta del repartiment de 2.000 bosses de tela que es poden recollir a les dependències de la regidoria en la planta baixa de l’ajuntament”.  Com ha dit el propi edil “el nostre objectiu és promoure l’ús habitual d’estes bosses que ajuden a fer una compra més sostenible i ecològica per a intentar eliminar les de plàstic d’un sol ús convertint el nostre entorn en un lloc millor i més sostenible”.

Per últim De la Hoz anima a tota la población a participar d’aquestes campanyes i actes perquè tal com ha afirmat “amb esta campanya, volem fer valdre i reconéixer el comerç de proximitat que tant ha patit per la pandèmia i que tants serveis ha oferit al temps que valorem la qualitat, confiança i proximitat que ofereix el comerç alteà”.