VICENTA PÉREZ, EDIL D‘EDUCACIÓ, VISITA LES OBRES DE MILLORA DEL CEIP L’OLLA ENGLOBADES DINS DEL PLA EDIFICANT

Vicenta Pérez Barber, regidora d’Educació,  ha visitat acompanyada del regidor d’Urbaisme el col.legi de L’Olla per comprovar l’estat de les obres executades mitjançant el Pla Edificant

Vicenta Pérez, regidora d’Educació, ha visitat el col.legi de L’Olla per comprovar l’estat de les obres que están realitzant-se a quest centre per tal d’eliminar les aules prefabricades així com altres millores. Una visita en la que ha estat acompanyada pel regidor d’Urbanisme, Jose Orozco;  per l’empresa encarregada, el tècnic d’urbanisme, el director del centre i representants de l’AMPA.

La regidora ha explicat que “aquesta visita es realitza  per poder valorar les actuacions que s’estan portant a terme en el centre mitjançant el Pla Edificant i que principalment es centren en l’ampliació de l’edifici principal per a fer possible l’eliminació de les aules prefabricades amb un cost de 188.000 euros”.

Com la pròpia Vicenta Pérez ha detallar “actualment, l’activitat del centre es desenvolupa a Villa Gadea i així romandrà mentre duren les obres que tal com demostra el seu funcionament cada vegada està més aprop la tornada al centre habitual”.