Una jornada plena d’activitats commemorarà a Altea el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional

En paraules d’Anna Lanuza, “és un plaer tornar a presentar, després de diversos anys d’interrupció, una nova jornada commemorativa del Dia de les Persones amb Diversitat Funcional. Quan en esta legislatura assumisc l’àrea de Benestar Social, una de les meues prioritats era reprendre estes jornades pel que signifiquen, perquè estic convençudíssima que és molt important commemorar el dia 3 de desembre que és el Dia de la Diversitat Funcional. Estes jornades demostren que qualsevol persona amb esforç, espenta i sobretot amb el suport dels altres és capaç de posar-se metes i aconseguir-les. Al final, el que demostra és que tots i totes som iguals i no tan diferents com a priori podem pensar”.

“Són unes jornades en què hem volgut abordar moltes àrees com l’esport, la música i la dansa, entre d’altres”, ha afegit l’edil.

Les activitats començaran a partir de les 10:00h al Poliesportiu i Lanuza ha agraït a l’àrea d’Esports la seua col·laboració per al desenvolupament de la Jornada.

“Estic més que satisfeta de poder comptar de nou amb estes jornades de Diversitat Funcional i tenim diferents activitats d´un alt nivell i a més comptarem amb figures esportives dins de la diversitat Funcional”, ha apuntat responsable municipal de Benestar Social.