TORNEN LES VESPRADES BALL PER ALS NOSTRES MAJORS AL CENTRE SOCIAL

El regidor de Tercera Edat, José Luís León Gascón, anuncia que les vesprades de ball tornen a la cafeteria del Centre Social els diumentes de 18.00 a 20.00 hores ara que la situació sanitària ho permet

Tornen el diumenges de ball per als nostres majors i el regidor de l’àrea José Luís León Gascón ha destacat al respecte que “era una activitat que es feia cada diumenge fins que la pandèmia va paralitzar el contacte social i sobretot els nostres majors per l’alt risc de contagi i les seues conseqüències Ara que la situación sanitària ho permet tornen els  diumenges de ball a la cafeteria del Centre Social en horari de 18.00 a 20.00”  a més l’edil afig que  “aquesta és una activitat completament gratuïta i encara que només siga per escoltar música d’ara i de sempre, val la pena”.

José Luís León Gascón ha volgut posar en relleu els beneficis d’esta activitat comentant que, “com ja sabem i hem comentat diverses vegades, la coordinació i l’equilibri es veuen millorades amb l’activitat del ball, ajudant així i prevenent caigudes. Controlar la pressió sanguínia i ajudar a un control del pes, prevenció del deteriorament cognitiu, etc, també és un benefici que trobem a l’activitat de ballar, així com la sociabilitat, comunicació entre amics i la creació de noves amistats. La integració social a certes edats i el sedentarisme són factors que cal tenir en compte i amb esta activitat, es pretén tornar a veure’ns i seguir endavant amb una qualitat social més activa”.

JOSÉ LUÍS LEÓN GASCÓN, REGIDOR DE TERCERA EDAT

Esta activitat, com ha avançat el regidor,  es realitzarà cada dos diumenges a partir del proper 26 de març, ampliant-la si fos necessari per la demanda de la mateixa i en funció de la situació sanitària. Els diumenges marcats al calendari són: 26 març, 10 i 24 d’abril, 8 i 22 de maig, 5 i 19 de juny parant-se durant els mesos d’estiu i es reprenent-se de nou a finals de setembre; data en què es donarà informació del calendari dels diumenges que es faça l’activitat. Una activitat en la que és necessari l’ús de mascareta ja que continua sent obligatòria als espais tancats.