MIGUEL DE LA HOZ, REGIDOR DE COMERÇ, PRESENTA LA CAMPANYA DE FOMENT DEL COMERÇ AL NADAL

Miguel de la Hoz ha anunciat que la regidoria de Comerç posa en marxa des de l’1 de desembre la campanya de foment del comerç local per a les compres nadalenques

Miguel de la Hoz, edil de Comerç ha anunciat que “el proper 1 de desembre s’incia la campanya de tiquets que organitza la regidoria de Comerç amb motiu de les festes nadalenques en el que es sortejaran 6 vals de 150€ per gastar en el comerç del municipi, sent aquesta una forma de donar impuls al comerç local de cara a les compres nadalenques”.

Aquests tiquets podran ser per  la compra de qualsevol  producte adquirit en establiments comercials del nostre poble, però com ha puntualitzat l’edil “no podran ser tiquets  de serveis com restauració, gasolineres, medicaments o tallers ja que aquest sorteig s’enfoca a les compres que puguem realitzar al xicotet comerç local”.  

El sorteig dels tiquets, com es el procediment habitual, es realitzarà  en directe a Ràdio Altea el dia 11 de gener de 2021 pel que com ha explicat Miguel de la Hoz “s’admetran tiquets de compra fins al dia 6 de gener i com a novetat es podran presentar telemàticament al correu comercio@altea.es, adjuntant en este mail una foto dels tiquets, o de forma presencial a l’Oficina de Comerç, situada a la planta baixa de l’Ajuntament, fins al dia 8 de gener”.

Al peu d’aquesta última declaració el regidor ha remarcat que “hem deixat este marge perquè, enguany, en el qual s’ha d’evitar les aglomeracions de gent, es puga vindre a presentar els tiquets amb més tranquil·litat”.

L’edil de Comerç vol aconsellar a ciutadania”que no acumule els tiquets per  presentar-los tots junts en els últims dies de campanya, perquè fa que es duplique el temps d’espera al haver de classificar-los i el que  volem evitar que s’acumule gent a l’oficina i complir amb els protocols anti COVID-19  de seguretat”.

Aquesta  campanya, com afirma el regidor “ té per objecte sensibilitzar la població de la importància que suposa el fet de comprar als comerços locals, ja que el benefici i enriquiment directament repercuteix en el municipi i pel tant en el bé de tots”.  L’edil de l’area també ha destacat que “amb les compres de Nadal al municipi els establiments comercials veuran incrementades les seues vendes, fet que redundarà en l’agument de locs d’ocupació i  la inversió en altres sectors; pel que si en anys anteriors s’ha instat els alteans i alteanes a realitzar les compres de Nadal al municipi, enguany, amb la situació de crisi provocada per la pandemia que tant ha colpejat l’economia, és encara més recomanable esta opció “.

En aquesta campanya podran participar les persones majors d’edat que presenten un o varis tiquets de compra dels establiments alteans per valor de 30€ o més, podent ser acumulable l’import d’estes compres al mateix comerç a partir de 10€ per arribar a l’import exigit de participació lliurant-se per al sorteig una participació per cada 30€ de compra, amb un màxim de 3 participacions per justificant, de manera que encara que l’import del justificant supere els 90€ es lliuraran 3 participacions independentment del seu import.

Miguel de la Hoz també ha anunciat que “a més del sorteig general, es realitzarà un altre sorteig entre els que realitzen les seues compres en el Mercat Municipal o en Mercaltea, amb el mateix àmbit personal del sorteig anterior i en la mateixa data impulsant també el consum als nostres mercats locals. A més  a estos dos sortejos per compres en els comerços locals es suma un concurs de Facebook públic, que consistirà en difondre el cartell de la campanya per atraure el consumidor  y consumidora als nostres establiments”.

Per al sorteig de Facebook anunciat pel regidor, participaran les persones que: Donen LIKE al cartell, comenten i compartisquen el post.

De la Hoz també ha avançat que “els premis d’esta campanya de Comerç per Nadal consisteixen en 4 premis individuals de 150€ entre els que realitzen les seues compres en establiments de la localitat; un premi de 150€ entre els que realitzen les seues compres al Mercat Municipal o en Mercaltea i un premi de 150€ per a un dels participants al concurs de Facebook”.

Miguel de la Hoz anima a la ciutadania a realitzar les seves compres a Altea i a poder participar d’aquesta campanya «perquè és el nostre comerç local el que segueix oferint-nos un tracte de «tu a tu» personalitzat i amb totes les garanties i confiança».