Mercat de Nadal 2023

Este cap de setmana ha tingut lloc el tradicional Mercat de Nadal a la Plaça del Convent. Una iniciativa de la regidoria de Comerç de l´Ajuntament d´Altea, dirigida per l´edil Jose Maria Borja, que ha despertat l´interès de residents i visitants. A més, en el transcurs de la inauguració, divendres passat, la regidoria d’Educació, regida per Xelo González, feia entrega dels reconeixements als tres guanyadors del concurs de postals nadalenques, que han resultat ser Marina Piera Pérez, Marcos Scrobanita i Mateo Ruiz García.

Com explicava l’edil de Comerç, “la regidoria ha comptat amb la col·laboració de l’associació d’artesans Amata, que este any fa 25 anys de vida, i que ha sigut la que ha reunit la trentena d’artesans participants al Mercat de Nadal ”.

ose Maria Borja mostrava satisfacció en el transcurs de la inauguració perquè, com el mateix indicava, “el Mercat de Nadal ha aconseguit reunir un important nombre d’artesans que treballen amb materials molt diferents i que presenten una àmplia oferta de productes molt interessants”. “A més el canvi d´ubicació, des de la Plaça de l´Ajuntament, a la Plaça del Convent també ha afavorit la imatge del Mercat de Nadal i el seu desenvolupament”. Afegia Borja.

El Mercat de Nadal ha sumat a la venda de productes, la realització de tallers i jocs de taula per a totes les edats.