LES REGIDORIES DE COMERÇ I FOMENT DE L’OCUPACIÓ ES REUNEIXEN AMB L’ENTITAT JOVEMPA MARINA BAIXA

Les àrees de Comerç, Foment de l’Ocupació i l’associació Jovempa Marina Baixa es reuneixen per concretar les accions d’esta associació a Altea

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, ha explicat que “a partir d’ara Jovempa Marina Baixa i l’Ajuntament duran a terme accions conjuntes per impulsar objectius comuns, com ara el projecte “Altea Emprende”” a més l’edil ha destacat que  “la propera anualitat, Jovempa i l’Ajuntament signaran un conveni de col·laboració, pel qual l’entitat rebrà 2.000€ per al desenvolupament d’activitats i el foment de l’ocupació jove”.

Cal destacar que entre les activitats que Jovempa té en el seu calendari per als propers dies, la tradicional BBQ, barbacoa, portada a terme per fomentar i impulsar les relacions empresarials en un entorn distès, així com la promoció de les empreses de la comarca entre futurs clients i proveïdors per a fer creixer el teixit empresarial de la zona. Un esdeveniment que com ha informat De la Hoz “ tindrà lloc demà divendres, 8 d’octubre a partir de les 14h al restaurant “l’Olleta”. Situat a la partida de l’Olla 25 -Vila Gadea-, en cas de que algú vilga rebre més información al respecte pot dirigir-se a marinabaixa@jovempa.org o telefonant al 619.385.317.

Per últim el Vicepresident de Jovempa Marina Baixa, Alejandro Gómez, afirmava que “aquestaue és una bona ocasió perquè els empresaris de la comarca de la Marina Baixa es relacionen i augmenten la seua xarxa de contactes a la vegada que promocionen les seues empreses i gaudeixen d’una jornada marcada pel bon ambient generat entre els empresaris assistents i col·laboradors”.