L’ÀREA DE SANITAT I BENESTAR ANIMAL POSA EN MARXA DEL 9 AL 14 DE NOVEMBRE LA SEGONA FASE DE LA CAMPANYA ANTIRRÀBICA

José Luís León, edil de Sanitat i Benestar Animal,  recorda la posada en marxa d’una segona fase en la campanya de vacunació antirràbica del 9 al 14 de novembre

El regidor de SanitatI Benestar Animal, José Luís León Gascón, ha recordat que del 9 al 14 de novembre tindrà lloc la segona etapa de la Campanya Municipal de Vacunació Antirràbica 2020. 

José Luís León Gascón ha detallat que “ la campanya està dirigida a tots els gossos de la localitat i en la mateixa col·laboren les clíniques privades de veterinaris i veterinàries del municipi”.  A més de ressaltar que “la vacuna de la ràbia i desparasitació  s’ha acordat entre les clíniques en un preu de 20€ per animal”.

L’edil ha volgut agrair i destacar “la gran disposició i col·laboració que tots els professionals veterinaris han posat en aquesta campanya i també la seua involucració en futures accions en les quals ja estem treballant”.

José Luís León ha explicat que “aquesta vacuna antirràbica i la resta de tractaments veterinaris es duran a terme sempre mitjançant cita prèvia a més hem de tindre molt en compte que és obligatori que l’animal estiga identificat amb microxip com a marca la llei 4/1094 i aquest s’ha de posar a cadascun dels animals domèstics a partir dels tres mesos d’edat”.

El regidor de Sanitat i Benestar Animal també ha volgut informar de les que participen en aquesta Campanya de Vacunació Municipal com són “Clínica Veterinària La Pau, tel. 96 688 27 19, Clínica El Port tel. 96 688 06 12, Clínica Veterinària Algar, tel. 96 584 58 90 , Hospital Veterinari Althaia, tel. 96 688 01 57 totes aquestes a Altea i  Medivet Altea, tel. 96 584 71 15 a Altea la Vella.