LA REGIDORIA D’IGUALTAT PRESENTA UN CURS GRATUÏT D’AUTOCONEIXIMENT PER A DONES

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez Barber, presenta un curs gratuït d’autoconeixement per a dones en col.laboració amb “Centro Altea Natural”

La regidora d’Igualtat, Vicenta Pérez ha presentat junt a la responsable d’Altea Natural, Gema Rodríguez, un nou curs d’autoconeixement destinat a dones com la pròpia edil ha afirmat “ “8 dies & 8 causes” ofereix un programa complet en el qual les assistents podran aprendre a conèixer tots els aspectes importants per al seu equilibri i benestar. Un curs que  curs s’impartirà durant 8 sessions a l’Escola d’Adults, és gratuït i l’horari del  mateix serà de 9:30 a 14: 00h els dies 8, 15, 22 i 29 de maig i 5, 12, 19 i 26 de juny”.

Vicenta Pérez ha informat que “este taller no és nou, estava organitzat per al mes d’abril de l’any passat i en estos moments no es va poder fer, però si es va fer al mes de setembre, tot i que amb nombre de participants limitat, i com va tenir tant èxit l’hem posat en marxa de nou. L’objectiu  l’activitat és el mateix amb què va néixe: ajudar  a les dones, amb un programa molt interessant, al fet que tinguen una millor autoconfiança a l’hora de plantejar-se la vida , al marge de càrregues, obligacions o culpabilitats “.

 “Este tipus de tallers són molt positius. Treballen en el més íntim de cadascuna de nosaltres i a la fi t’adones que tenim dret igual que els homes per a tot. Tenim els mateixos drets i les mateixes obligacions i dret a viure una vida completament plena i això ens ho recorda. A més la diferència entre l’estat de les assistentes en la seua primera sessió, en què es veuen més intimidades, i la llum a la mirada que se’ls veu en les últimes sessions” com ha explicat l’edil d’Igualtat.

   Per la seua banda Gemma Rodríguez Ureña, ha detallat el contingut d’estos cursos i ha assenyalat que, “la nostra missió és en este cas ajudar les dones perquè troben el seu equilibri i sobretot indaguen en el seu interior on hi ha xicotetes ferides que no els permeten ni estar en equilibri ni gaudir de la vida “.

“En este programa, 8 dies & 8 causes, el que fem és treballar un aspecte cada dia. Des del primer dia treballem la seguretat i la confiança; el segon la creativitat; després el valor i el coratge; l’amor propi i altres aspectes. Cada seminari té la seua part teòrica i la seua part pràctica i va acompanyat d’exercicis perquè es facen a casa perquè l’important és que facen una mirada cap a dins de què és el que està passant en les seues vides, què és el que no està ben col·locat , perquè no se senten bé i és prioritari que ho facen perquè se’ls pot donar moltes indicacions però si elles no prenen les regnes de la seua vida ja que per moltes eines que tinguen no fem res”. Ha concretat Rodríguez, qui ha qualificat la part física com a important; “no es poden treballar unes coses i altres no, ha d’anar tot en un equilibri. Som energia i si els nostres canals estan obstruïts no circula bé l’energia i amb els exercicis que fem específicament per a cada seminari el que fem és potenciar cada una de les comeses”.

Per últim Vicenta Pérez ha remarcat que “les inscripcions s’han de materialitzar en l’Ajuntament o mitjançant el mail auxeducacio@altea.es . Serà d’ús obligatori la mascareta i recomanable la roba còmoda i estoreta; ja que cadascuna de les sessions estarà composta per part teòrica i pràctica. Així que anime a totes a que s’apunten a quest curs que ens portarà tantes coses positives”.