LA REGIDORIA D’IGUALTAT I L’ASSOCIACIÓ MUJERES CON VOZ HAN SIGNAT UN NOU CONVENI DE COL.LABORACIÓ DOTAT DE 5.000€ ANUALS

La regidoria d’Igualtat, amb Vicenta Pérez al front, i l’entitat Mujeres con Voz col.laboraran estretament potenciant així els seus serivicis i atenció a dones maltractades

La regidoria d’Igualtat, encapçalada per Vicenta Pérez Barber, i l’associació comarcal Mujeres con Voz han signat un nou conveni de col.laboració del que la pròpia edil ha remarcant que “amb la signad’ aquest nou conveni que està  dotat de 5.000€ anuals reforçarem el treball de conjunt de totes dues entitats en la posada en marxa d’activitats i projectes”.

Tal com explicava Vicenta Pérez “el conveni inclou l’habilitació de punts violeta durant festes i grans esdeveniments, així com la realització de xarrades de conscienciació en els instituts ja que és importantíssim mostrar la xacra del masclisme des de tots els àmbits”.

D’un altra banda la presidenta de Mujeres con Voz, Margarita Luján afirmava que  “aquest conveni i la implicació de la regidoria en la nostra labor és molt important per a nosaltres perquè últimament s’ha registrat una onada de casos en centres educatius. A més esta dotació de la regidoria d’igualtat d’Altea ens permetrà finançar el projecte de residència per a dones víctimes de la violència de gènere que tan necessària és”.

La regidora Vicenta Pérez Barber també ha volgut recordar que “ l’Ajuntament d’Altea compta des del departament de Serveis Socials i Igualtat amb un equip de professionals que poden assessorar les afectades en qualsevol gestió. A més, ha felicitat les voluntàries per la labor que realitzen, ja que “les associacions poden arribar on l’administració pública moltes vegades no és capaç, sobretot per la velocitat de reacció davant un cas concret”.