LA REGIDORIA D’IGUALTA POSA JUNT A CREU ROJA DEL «TALLER D’APODERAMENT I MILLORA DE L’OCUPABILITAT PER ADONES»

Vicenta Pérez Barber, edil d’Igualtat ha presentat junt a Creu Roja un nou taller dirigit a dones, ocupació i cerca de treball amb el nom «Taller d’Apoderament i Millora de l’Ocupabilitat per a Dones»

La Regidora de Igualtat, 𝙑𝙞𝙘𝙚𝙣𝙩𝙖 𝙋é𝙧𝙚𝙯, ha presentat junta a Creu Roja el «Taller d’Apoderament i millora de l’ocupabilitat per a dones»que desenvoluparà Igualtat Altea, motiu pel que treballem diariament des d’aquesta regidoria».

Tal com detalla l’edil «fins al 26 de novembre està obert el termini d’inscripció per a aquest taller el principal objectiu del qual és facilitar una sèrie d’eines a les dones perquè es convertisquen en protagonistes actives del seu projecte de vida tant a nivell professional, personal i social. El taller es realitzarà del 30 de novembre fins al 21 de desembre. Inscripció en igualtat@altea.es».

«Vull animar a les dones a participar d’aquest taller tan important» remarca Vicenta Pérez «que ens pot ajudar i donar les eines necessaries per al desenvolupament laboral però també a nivell personal i familiar».