LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ, VICENTA PÉREZ, PRESENTA UNA NOVA ACTIVITAT DE CUINA PER ALS CENTRES EDUCATIUS

«La gastronomia Hindú protagonitzarà el Taller de Cuina Internacional de 6è de Primària», així ho ha anunciat la regidoria d’Educació Vicenta Pérez Barber.

La Regidora d’Educació i Igualtat, Vicenta Pérez, ha informat que «el Taller de Cuina que gaudirà  l’alumnat de 6è de Primària estarà dedicat a la cuina internacional, concretament a la gastronomia Hindú i estarà impartit  pels xefs del restaurant Crown of India que es troba al poble antic».

Vicenta Pérez ha comentat que «a més de donar a conèixer a l’alumnat la gastronomia i cultura hindú el taller té també per objecte ensenyar als participants a que vegen la cuina propera, de manera divertida a més de conscienciar-se que la cuina és un espai d’igualtat, que en cap cas ha d’estar associat al gènere «.

Vicenta Pérez ha afirmat que «aquest taller, al igual que totes les activitats portades a terme des de l’aula de cuina, es desenvolupen amb el màxim compliment de les mesures sanitàries de seguretat».

Esta activitat, englobada en el programa “Anem a cuinar”, que va per la seua cinquena edició, està enfocada als alumnes de 4t, 5è, 6è de Primària, dels cinc col·legis públics del municipi i 1r de l’ESO, dels dos instituts.

Vicenta Pérez ha destacat que «es tracta d’una activitat que es brinda des de la Regidoria d’Educació i Igualtat als col·legis i instituts i estem més que agraïts per resposta dels mateixos tan per la seva participació com per la seva col·laboració, a més enguany tractarem de recuperar les activitats que no es van poder realitzar el curs passat per motiu de la pandèmia «.

La regidoria d’Educació també ha donat les gràcies al restaurant Crown of India ‘»per la seva col·laboració en este projecte amb els centres educatius alteans».