LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ HA ORGANITZAT UN AMPLE VENTALL DE TALLERS EXTRAESCOLARS GRATUÏTS DIRIGIT AL XIQUETS, XIQUETES I JOVES D’ALTEA DE PRIMÀRIA A BATXILLERAT

La regidoria d’Educació, que encapçala Vicenta Pérez Barber, posa en marxa una serie de tallers gratuïts per a xiqutes, xiquetes i joves que cursen de primària a batxillerat per a que tinguen al seu abast diferents activitats d’oci

La regidoria d’Educació posa en marxa un programa de tallers formatius i lúdics dirigits als xiquets/as i joves de la localitat, que tal com ha dit la seva representant, Vicenta Pérez Barber, “es posen en marxa  amb la finalitat d’oferir-los la possibilitat d’inscriure’s en diferents activitats extraescolars abarcant moltes maneres de que puguen tindre al seu abast diferents activitats d’oci per a gaudir del seu temps lliure”.

Són 5 els tallers que es posaràn en marxa i abarquen tant ball, com teatre, estudis, xarxes o fotografía i que s’ofereixen en diferents horaris agrupan primària, secundària i batxillerat en diferents apartats:

  • Taller de fotografia. Torn A al matí el 13, 20, 27 de març i 3 d’abril; alterne B a la vesprada del 6 al 9 d’abril i torn C a la vesprada el 3, 10, 17 i 24 d’abril.
  • Street dance. Dimarts i dijous de 16 h a 17 h per a xiquets de 5 a 7 anys, de 17:10 a 18:10 per a xiquets de 8 a 10 anys, de 18:20 a 19:20 per a joves d’11 a 14 anys i de 19:30 a 20:30 per a joves de 14 a 17 anys.
  • Teatre jove. Dirigit a joves d’11 a 17 anys, divendres de 17 h a 18:30.
  • Taller per a superar exàmens amb èxit. 15 d’abril per a primària de 16 h a 18 h i 16 d’abril, de 16 h a 18 h per a secundària i de 18:15 a 20:15 per a batxillerat i cicles.
  • Taller “Controla les xarxes socials”. Dirigit a joves d’11 a 15 anys, el 21 d’abril de 16 h a 18 h.

Vicenta Pérez ha informat que “la inscripció, que serà totalment gratuïta, es podrà formalitzar en el departament educació de l’Ajuntament d’Altea situat en la planta baixa per mail auxeducacio@altea.es o bé telefonant 96 584 13 00. A més vull destacar que les places són limitades i la selecció es realitzarà per ordre d’inscripció, així que anime a totes i a tots a participar dels diferents tallers”.

La pandèmia ha colpejat molt fort al col.lectiu estudiantil i al respecte la regidora de l’àrea ha afirmat que  “el nostre alumnat està patint també les conseqüències de les restriccions de la pandèmia que ha portat al fet que duguen a terme menys activitats extraescolars i es queden més a casa. Necessiten reprendre accions que els motive a eixir al carrer i a participar juntament amb altres persones en aquesta mena de tallers”.

Dins de l’organització dels ja esmentats tallers , Vicenta Pérez ha volgut enviar una missatge garantitnt un entorn segur afirmant que “es pot participar dels tallers amb tota la tranquil.litat ja que  s’aplicaran els protocols de prevenció enfront de la COVID-19 i la programació quedarà supeditada a l’evolució de la pandèmia. Alguns tallers, com el de Street Dance, es posaran en marxa més endavant quan s’amplien les restriccions i les autoritats sanitàries ho permeten, però s’obri el termini d’inscripció en tots els tallers per a anar configurant els grups”.