LA REGIDORIA DE SANITAT POSA UN SERVEI DE TRANSPORT A DISPOSICIÓ DE LA CIUTADANIA PER A REBRE LA VACUNA CONTRA LA COVID-19

L’edil de Sanitat, José Luís León Gascón, informa del servei de transport a disposició de la ciutadania que ho necessite per a poder traslladar-se als centres de salut per rebre la vacuna anti Covid-19

José Luís León ha informat que la regidoria de Sanitat posa a l’abast de la ciutadania els mitjans necessaris pera que el qui no tinguen transport per desplaçar-se al Centre de Salut a vacunar-se puguen fer-ho, ja que tal com ha avançat “estem immersos en el procés de vacunació de la gent gran i sabem que en molts casos no disposen de vehicle per anar als centres de salut, per això hem volgut donar-li soclució a aquest problema per a molts dels nostres majors. Aquest servei s’haurà de sol.licitar al departament de Benestar Social  mitjançant mail a altea.ssociales@cv.gva.es o telefonant al  966 88 27 02 a través de l’extensió 2502. Recordar que les telefonadesamb aquest fi  s’han de realitzar en horari de matí i es facilitarà un telèfon de contacte”.

León ha informat que, “des de la regidoria s’està pendent de com transcorre el procés de vacunació i també  posem a disposició de la ciutadania comoditats perquè puguen desplaçar-se fins al Centre de Salut. A més també està facilitant-se l’aparcament a aquells vehicles que transporten persones amb mobilitat reduïda que van a vacunar-se, així com també posem a disposició d’alteans i alteanes el seu transport com ja he informat”.   

Per últim el regidor de Sanitat ha informat que aquesta setmana s’administraran 240 vacunes, de les quals 180 corresponen a la segona dosi per a majors de 90 anys i 60 primeres dosis a majors de 80 anys.