LA REGIDORIA DE JOVENTUT PRESENTA UN NOU CURS DE PRIMERS AUXILIS

Marta Lloret, edil de Joventut, presenta una nova edició de l’exitós curs de Primes Auxilis dirigit a joves de 16 a 30 anys

Des de la regidoria de Joventut en col.laboració amb Creu Roja posa en marxa la cinquena edició del curs  de primers auxilis dirigit a joves de 16 a 30 anys del que ha destacat que “posem en marxa el primer curs de l’any 2021 en matèria de Primers Auxilis que tan bona acollida i èxit va tindre en les seves passades edicions al 2020, motiu pel qual hem decidit portar-lo de nou  dins de les activitats que programem des de la regidoria a més també ha primat l’interés dels i les joves en aquest, un fet que demostra que la joventut formem part del canvi i de la millora sinatària” . A més la regidora ha volgut destacar que “una vegada finalitzat aquest curs es farà entrega d’un Certificat Oficial per la participación i compliment del mateix”.

El curs tindrà lloc el dissabte dia 24 d’abril en horari de 9:00 a 14:00 i es desenvoluparà en la Seu de Creu Roja d’Altea (C/Consell, 6).

Els interessats i interessades, com ha informat la regidora, “es poden inscriure telefonant 627472083 o enviar un correu electrònic a joventut@altea.es. Recordar que es seguirà l’ordre d’inscripció, encara que al mes de maig tornarem a fer aquest curs ja que els gurps han de ser reduïts per complir estrictament amb totes les mesures sanitàries anti Covid-19”.