LA REGIDORIA DE JOVENTUT POSA EN MARXA UN CURS DE CUINA VEGANA

La regidora de Joventut, Marta Lloret, presenta un taller de cuina vegana que es desenvoluparà a l’Aula de Cuina Municipal

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha presentat el nou taller de cuina, en aquest cas cuina vegana, que tindrà lloc el pròxim divendres 6 de novembre dirigit a joves empadronats en Altea que tinguen entre 16 i 30 anys.

Marta Lloret manifestava la seva satisfacció pel bon acolliment que han tingut els tallers de cuina que s’han organitzat des de la regidoria que representa destacant que “en esta ocasió, els joves posaran en pràctica les seues habilitats culinàries, cuinant dos receptes veganes, sent un primer plat i un postre”.

El taller, com informa l’edil » és totalment gratuït i es desenvoluparà a l’Aula de Cuina, de 17:30 a 20:00 hores».

Marta Lloret ha animat a la participació als joves del municipi i ha recordat que al llarg d’estos mesos es realitzaran més cursos de cuina dels que s’anirà informant. Les places per a participar són limitades i la inscripció es realitzarà per ordre de sol·licitud. Els interessats o interessades poden inscriure’s per telèfon al 627 47 20 83 o enviar un correu electrònic a joventut@altea.es.