LA REGIDORIA DE JOVENTUT POSA EN MARXA EL 16 D’OCTUBRE LA 9a EDICIÓ DEL CURS DE PRIMERS AUXILIS

Marta Lloret, edil de Joventut, ha presentat la novena edició del Curs de Primers Auxilis dirigit a joves de 16 a 30 anys que com és habitual es realitzarà de forma gratuïta el proper dia 16 d’octubre

Marta Lloret, edil de Joventut, ha presentat la novena edició del Curs de Primers Auxilis, que tal com informa “compta amb la col·laboració de Creu Roja Altea a més al igual que en altres edicions estarà dirigit a joves de 16 a 30 anys i tindrà lloc el 16 d’octubre” .

La regidora s’ha mostrat molt satisfeta del gran èxit de les anteriors edicions d’aquest curs del que afirma que  “ hem volgut renovar per una nova edició aquest curs de Primers Auxilis davant  la gran acollida i en vista de que molts interessats i interessades estaven en llista d’espera per poder participar, per aixó reprenem el curset,  perquè tots els interessats tinguen l’oportunitat de participal”.

“Este curs és totalment gratuït i compta amb certificació oficial” destaca Marta Lloret, qui a més afig que “s’impartirà en la seu de Creu Roja d’Altea, el dia 16 d’octubre, en horari de 09:00 a 14:00 hores”.

Cal tindre en compte que les places són limitades i acceptades per ordre d’inscripció però es tindran en compte els noms en llista d’espera per si hi hagués cap baixa o per tindre’ls en compte a la següent edició.

Les persones interessades a participar hauran de fer arribar la seua sol·licitud al correu electrònic de joventut@altea.es o per telèfon al 627 47 20 83.

Marta Lloret ha volgut recordar  que “solament queda aquest curs i un més programat per a novembre en 2021, així que anime als nostres joves a participar del mateix i a formar-se en esta branca sanitària que, com ja ens han fet arribar, a molts joves els ha servit per a evitar majors danys en diferents ocasions de perill”.