LA REGIDORIA DE FESTES SOL.LICITARÀ LA DECLARACIÓ D’INTERÉS TURÍSTIC AUTONÒMIC PER A LES FESTES MAJORS D’ALTEA I ALTEA LA VELLA

Marta Lloret, edil de Festes, informa de la petició de Declaració d’Interés Turístic Autonòmic per a les festes majors tant d’Altea com d’Altea la Vella, amb aquest motiu el divendres 28 tindrà lloc al Centre Social la presentació de l’estudi d’esta petició

La regidoria de Festes, que encapçala Marta Lloret, sol.licitarà la declaració de les Festes Majors d’Altea, Crist del Sagrari i Moros i Cristians en honor a Sant Blai, i d’Altea la Vella, Crist de la Salut, com d’Interés Turístic de la Comunitat Valenciana.

Com la regidora ha comentat «per a dur a terme aquesta petició s’ha hagut de preparar un estudi històric que ha realitzat l’historiador alteà Joan V. Martín Devesa que es presentarà públicament aquest divendres 28 de maig a les 19:30 hores en el Saló d’Actes del Centre Social».

Segons ha avançat Marta Lloret “el que pretenem amb aquesta sol.licitud es l’obtenció d’un reconeixement a les festes i tradicions alteanes pel seu fort arrel històric”.

Marta Lloret ha volgut convidar a festers i festeres, alteans i alteanes i representants d’entitats festeres a assistir a la conferència «vull convidar a gaudir d’aqusta conferència tant a entitats festeres com als propis festers i a tota la ciutadania per a que pugen ser part de la presentació de l’estudi realitzat per aconseguir la distinció autonòmica per a les nostres festes grans. Vull recordar que l’aforament serà limitat complint així amb les mesures sanitàries vigents, no obstant això, l’acte es podrà seguir en directe al web municipal en www.altea.es i al canal de Youtube de l’Ajuntament d’Altea».