LA REGIDORIA DE COMERÇ SIGNA UN CONVENI DE COL.LABORACIÓ AMB HOSPAL PER FOMENTAR LA GASTRONOMIA LOCAL

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, ha informat de la signa del conveni de col.laboració entre aquesta regidoria i l’associació Hospal per donar la màxima difusió a la gastronomia local

La regidoria de Comerç, regida per 𝙈𝙞𝙜𝙪𝙚𝙡 𝙙𝙚 𝙡𝙖 𝙃𝙤𝙯, i l’associació “Hostalers per Altea”, HOSPAL, presidida per Franz Eduard Haubiz, han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per a promoure conjuntament accions promocionals i de dinamització turística de la gastronomia local.

Una acció anual de la regidoria de Comerç, per la qual el Consistori subvenciona amb 2.000€ i la cessió d’instal·lacions municipals per a la realització de cursos i actes de HOSPAL.

En contraprestació, “Hostalers per Altea” realitzarà activitats destinades a la promoció i animació comercial.De la Hoz va assenyalar que “un any més signem aquest conveni per a la promoció i dinamització de l’hostaleria local.

La gastronomia és un dels plats forts de la nostra oferta turística i des del departament de Comerç continuem treballant, al costat de les associacions alteanes, per a fomentar-la”.