LA REGIDORIA DE COMERÇ PRESENTA EL LLIBRET PROMOCIONAL DE LA NOVA EDICIÓ DE «LA RUTA DE LA TAPA»

Miguel de la Hoz, edil de Comerç, ha presentat el llibret que acompanyarà la nova edició de «La Ruta de la Tapa» que té lloc del 28 de maig al 6 de juny

Miguel de la Hoz ha presentat el llibret de la nova edició de la “Ruta de tapes” dedicada a l’horta de primavera que tindrà lloc del 28 de maig al 6 de juny, com ell mateix ha detallat «aquesta guia inclou horaris, descripcions de les tapes, quadres de votació i ubicació de cadascun dels bars i restaurants participants».

En aquesta nova edició de «Ruta de la Rapa» la protagonista serà la cuinat el.laborada amb produtctes hortolans de primavera i com informa el regidor «els bars i restaurants elaboraran cadascun dues tapes diferents: una realitzada amb productes típics de l’horta de temporada i una altra de lliure elecció».

Com De la Hoz ha explicat «el preu de les tapes és de 3 € i inclou vi, cervesa o aigua. La present edició compta amb la participació de 14 establiments locals: Gi&Bla, L’ideal, Terramaris, La Cañata, Pizzeria Il Banditto, Mana Lounge, Casa Vital, Bon Vent, El austríaco, Club Nautico Marina Greenwich, Bistro Shabby Chic, La trova, Hasaki sushi i Bistro La Clau».

El regidor també ha inforamt que les persones gaudisquen de la Ruta de la Tapa podran participar en un sorteig en el que poden guanyar diferents premis «els ruters que hagen segellat i votat en un mínim de sis locals dels 14 participants, accediran al sorteig de diferents premis: un xec de 100 € per a gastar en el comerç d’Altea, tres caixes-regal de 6 unitats de la gama Imprescindibles d’Althaia Artesana, quatre lots de productes de BORPE i dues consultes completes gentilesa d’Iván Nutrición. A més, també es pot participar mitjançant l’aplicació de Gastroeventos».

D’un altra part Mario Ayús director de Gastroeventos, també present, ha detallat que “els usuaris poden trobar tota la informació des del seu telèfon mòbil i accedir a la votació de les tapes”.

Cal recordar que per a votar a través de l’app, s’haurà d’escanejar un codi QR que facilitaran en cada restaurant a més per als qui seguisquen este mètode, a més d’entrar en el sorteig general de premis, també participaran en el sorteig d’un altre xec de 100 euros a gastar en el comerç d’Altea i tal com ha dit el propi regidor “els trenta primers ruters de cada establiment seran obsequiats amb una degustació de xocolate gentilesa de Chocolates Clavileño».

Una vegada acabada la jornada gastronòmica i el recompte de vots, els establiments amb les tapes millor valorades de les dues categories seran premiats amb 200 euros, publicitat gratuïta durant un any en la plataforma Gastroeventos i, a més, l’ús de la imatge de les tapes guanyadores per a promocions de futures accions.

De la Hoz ha agraït a establiments i col•laboradors el seu interés i suport. Ha conclòs animant a la gent a participar i “aprofitar el bon temps per a gaudir de les terrasses i així donar suport a l’hostaleria.