LA REGIDORIA DE COMERÇ POSA UNA PANTALLA LED A DISPOSICIÓ DE LES EMPRESES LOCALS PER A QUE PUGUEN PUBLICITARSE

Comerç, amb Miguel de la Hoz al front,  posarà a la disposició de les empreses alteanes una pantalla led per a que aquestes puguen  publicitar-se

Miguel de la Hoz, edil de Comerç,  ha informat que  s’ha previst la instal·lació d’una pantalla led gegant a la façana de l’Ajuntament d’Altea amb motiu dels actes enfocats al Nadal.

De la Hoz ha explicat que “la col·locació d’esta pantalla pretén incentivar i potenciar el comerç alteà. Per això, durant el mes de desembre i fins al 6 de gener, tots els establiments, tant comercials com de serveis que així ho sol·liciten, podran publicitar-se”.

El regidor ha volgut remarcar que “ l’espai reservat a cada establiment o empresa serà d’entre 10 i 12 segons, i podran enviar-se tant imatges fixes com vídeos. El format haurà de ser “jpg” en el cas de fotografies, amb una grandària de 1920 x 1080, 300 ppp; mentre que per a vídeo el format serà “npge4” (H264), amb una grandària de 1920 x 1080. Aquesta será una nova eina publictària per als negocis locals”.

Tal com informa el propi edil van a realitzar-se dues campanyes: la primera fins a Nadal i la segona fins al dia de Reis. Recordant Miguel de la Hoz que “el termini d’inscripció per a la primera campanya finalitza el 20 de novembre i per a la segona, el 20 de desembre”.

Les empreses que estiguen interessades en participar s’han d’inscriure enviant un correu electrònic a comercio@altea.es, indicant la seua participació i les dades de l’empresa, una vegada rebuts els correus des de Comerç se’ls informarà.