LA REGIDORIA DE COMERÇ HA LLIURAT ELS GUARDONS DELS CONCURS D’APARADORS

Miguel de la Hoz, edil de Comerç, ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors

La regidoria de Comerç que encapçala Miguel de la hoz va realitzar el lliurament dels guardons del Concurs d’Aparadors i que en esta edició 2020, els primers premis han recaigut en Ese Arte en la categoria d’establiments comercials i en la categoria d’establiments d’hostaleria, el primer i segon premi s’han agrupat i compartit el restaurant El Cantó del Palasiet i la Cafeteria Filharmònica.

Com a novetat en aquesta edició el jurat, format per un representant de Alcea; un representant de Feria de Eventos; un representant de Hospal; un regidor de cada grup municipal i en qualitat de secretària ha exercit la tècnica de l’àrea de Comerç, amb veu i sense vot, ha visitat de forma individual els establiments participants; com així es va decidir al Consell Local de Turisme i Comerç amb l’objecte de complir amb les mesures anti COVID-19.

Hi han participat en el concurs 19 comerços i establiments de restauració: Fabrik; Pasión Vintage; La Buena Juanita; San Bernard; Nanos; Ese Arte; Batik; La Sala de la Belleza; Arco; Noa Altea la Vella; Pescados Moltó; La Casa Mediterranea; Cafeteria Filharmònica; JR òptica; Gi & Bla; Talleres Tresmovil; Maná Lounge Beach; Boutique Gorah i El Cantó del Palasiet.

En la categoria d’aparadors en establiments comercials el 1r premi ha recaigut en Ese Arte i ha consistit en 500€ de compres en establiments d’Altea i dues setmanes de publicitat en Ràdio Altea, valorades en 150€. El 2n premi ha sigut per a Pescados Moltó, valorat en 300€ de compres en establiments d’Altea i el 3r premi se l’ha endut Batik, amb un bo de 150€ per realitzar compres en el municipi.

En la categoria de decoració nadalenca en establiments d’hostaleria s’ha produït un empat en les puntuacions dels dos establiments més ben valorats i, després de consultar amb el jurat d’esta edició, s’ha sumat les quantitats atorgades als dos premis i realitzat un repartiment equitatiu entre els dos seleccionats. Per tant, el 1r premi i el 2on premi que consistien en 500€ de compres en establiments d’Altea més dues setmanes de publicitat a Ràdio Altea i 300€ de compres en establiments d’Altea s’han repartit entre El Cantó del Palasiet i Cafeteria Filharmònica, amb 400€ cadascun per gastar en el comerç local i una setmana de publicitat cada un d’ells a Ràdio Altea. El 3er premi, valorat en 150€ de compres a Altea ha recaigut en GI & BLA.

L’edil de Comerç, Miguel de la Hoz, agraeix la participació d’estos 19 establiments que “en temps difícils com els que estem travessant han seguit apostant per engalanar els seus aparadors perquè els gaudeixin els seus clients, però també tots els alteans i alteanes”.