LA REGIDORIA DE BENESTAR SOCIAL SIGNA UN NOU CONVENI DE 6.500€ AMB L’ASSOCIACIÓ CORAZÓN EXPRÉS

El regidor de Benestar Social, José Luís León Gascón, ha informat de la signa del nou conveni amb l’entitat Corazón Exprés per 6.500€ que l’ONG destinará a ajudar a les famílies amb recursos limitats i risc d’exclusió

José Luís León Gascón, regidor de Benestar Social i Sanitat, ha mantignut una reunió amb la presidenta de l’associació benèfica Corazón Exprés, Magdalena López del Castillo Marchante, amb motiu de renovar el conveni d’ajudes econòmiques a entitats locals de la línia nominativa de l’any 2021 i que tal com ha informat l’edil «l’ajuda a Corazón Exprés serà de 6.500€ que aquesta entitat destinarà a ajudar als que més ho necessiten, un fet que caracteritza a aquesta ONG sempre ha estat al costat dels més necessitats».

José Luís León Gascón ha valorat de forma molt positiva les ajudes a les ONG del municipi destacant que “seguirem tenint la proximitat, alhora que la professionalitat que es requereix entre el departament i voluntaris de les ONG locals. Es tota una sort poder comptar amb aquestes associacions que tan bona labor presten». A més, l’edil ha volgut ressaltar “la comunicació existent entre l’àrea de Serveis Socials i els seus voluntaris” i s’ha compromès a seguir la mateixa línia de treball.

Magdalena López del Castillo, presidenta de l’associació Corazón Exprés, es mostrava molt agraida «vull agrair la proximitat i la bona relació que hi ha entre el departament de Benestar Social i els treballadors socials d’Altea pel gran treball que excel·lentment fan cada dia, al seu torn agrair novament al regidor, per seguir creient en la nostra associació i per la signatura del nou conveni amb la regidoria. Seguirem treballant tot este any com ho hem fet fins ara amb el cor per les persones”.

El responsable d’àrea de Bestar Social ha volgut destacar que “este any, les signatures dels convenis s’han avançat molts mesos per les necessitats reals de la situació sanitària i vull tenir este compromís de treball, des de l’administració del departament de serveis socials, per als propers anys. “S’ intentarà signar tots els convenis amb les associacions d’ajudes socials dins del primer trimestre dels propers anys per donar resposta econòmica a la situació com més aviat millor”.

A més l’edil José Luís León no ha volgut deixar passar l’oportunitat de recordar que, “el poble d’Altea destaca per la seua gran solidaritat social i no deixa de sorprendre cada vegada que es requereixen ajudes d’emergències socials. Gràcies a esta solidaritat, al departament de Serveis Socials i de asociacions sense ànim de lucre, com Corazón Exprés, s’arriba a moltes famílies que estan travessant moments delicats”.